Flytting for bedrifter

Vi i flyttelass.no er et Flyttebyrå med over 20 års erfaring i flyttebransjen, og er blitt eksperter på flytting for bedrift.

Vi gjør det enklere for din bedrift å flytte!

Vi utfører flytting av kontor- og butikklokaler.

Vi vet at en flytteprosess kan være svært krevende for en bedrift, derfor ønsker vi å være din hjelpende hånd som bokstavelig talt avlaster deg med hele flytte-arbeidet. Vi sørger for sikker transport av kostbart kontorutstyr og god kommunikasjon underveis.

Send oss gjerne en spesifisert forespørsel om du behøver demontering, pakking eller flytting av kontor- eller butikkinventar.

Regn ut ditt flyttevolum!

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder. Bruk vår volumkalkulator til å regne ut størrelsen og kostnaden for ditt flyttelass. Kalkulatoren er ment som et estimat og faktisk volum + pris kan variere.

Ditt estimerte volum er 32.00 m³


Kontakt oss

Vi ønsker å hjelpe deg på beste måte så fort som mulig. Vi er tilgjengelige på både post@flyttelass.no og +47 977 18 397 mellom 08.00 -20.00.

Finn oss på sosiale medier

Fyll ut skjemaet

Bruk skjemaet nedenfor, til å kontakte oss så raskt og enkelt som mulig. Vi følger med, og svarer så fort vi kan. Fyll gjerne ut ditt potensielle flyttevolum. Dette kan regnes ut ved å bruke vår "Volumkalkulator".

Flytting fra

Etasjer

1

Er det tilgang på heis?

Flytting til

Etasjer

1

Er det tilgang på heis?

Tilleggstjenester